top of page

Reserveer voor eerste- en tweede Kerstdag 

Overdag

Op eerste- en tweede kerstdag kunt u overdag genieten van een feestelijke kerstbrunch. De brunch start om 11:00 en eindigt om 13:30 uur. De prijs van de brunch is 29,95 p.p. Kinderen t/m 12 jaar 16,95 p.p. U kunt uw brunch starten met bubbels vooraf. De prijs voor de bubbels is 4,95 p.p.

De brunch voor 1e en 2de Kerstdag is reeds volgeboekt. De fondue op tweede kerstdag is ook volgeboekt. Op eerste kerstdag hebben we nog plek.

Avond

Op eerste- en tweede kerstdag kunt u in het Hofje genieten van heerlijke speciale kaasfondues, of een feestelijke  vleesfondue. Alle fondues worden geserveerd met bijpassende bijgerechten en stokbrood. De start van de avond is tussen 18:00 en 18:30 en  eindigt om 22:00 uur. U kunt uw diner starten met bubbels, de prijs voor de bubbels is 4,95 p.p.

De kaasfondue keuze's zijn:

  • Winterse kaasfondue met Gorgonzola: Kaasfondue op basis van Gruyère en Emmentaler kaas, afgemaakt met een zachte Gorgonzola en port.

  • Kaasfondue op Belgische wijze: Drie soorten kaas (Gruyère, St.Bernadus, en extra belegen).Gesmolten in St. Bernardus abt 12, afgemaakt met een mespuntje mosterd en nootmuskaat.

  • Vleesfondue: fondue op basis van bouillon met verschillende soorten vlees.

 

U kunt, als u met een grotere groep bent ook een combinatie van kaasfondue's en vleesfondue maken. Elke fondue is voor minimaal 2 personen. Vanaf 5 tot 8 personen kunt u twee verschillende fondues bestellen ( bv. 1 kaas en 1 vleesfondue) Is uw groep groter dan 8 personen, dan is 3 soorten fondue mogelijk. Wenst u meerdere (kaas)fondue's dan kunt u dit aangeven in het opmerkingen vakje hoe de verdeling is per fonduekeuze. Maximum is drie verschillende fondues per groep.

De prijs voor de fondue is 39,95 p.p. Wilt u nog een nagerecht bestellen dan is dit mogelijk. Het nagerecht is een crème brullee met kaneel ijs. De prijs is 8,95 p.p.

Na uw reservering ontvangt u een betaalverzoek om u reservering definitief te maken. Het bedrag van het betaalverzoek is 19,50 p.p. en wordt in mindering gebracht op de totale rekening. Restitutie is mogelijk bij een annulering voor 17 december. Bij annuleringen na 17 december wordt de aanbetaling gezien als annuleringskosten.

Reserveer voor eerste- en tweede Kerstdag

Dag keuze
Fondue keuze
Wilt u starten met bubbels?
Wenst u een nagerecht? (alleen mogelijk na de fondue)

Bedankt voor uw reservering!

bottom of page