top of page

High Tea

Kom genieten van een heerlijke High Tea in het Hofje. De High Tea bestaat uit zelfgemaakte hartige en zoete lekkernijen die we in diverse gangen uit serveren.

De gerechten wisselen met de seizoenen. Uiteraard vullen we de theepot onbeperkt aan.

Prijs per persoon is 26,95. Het is niet mogelijk om de high tea gluten en lactose-vrij te reserveren.

Graag 1 dag van te voren reserveren. Je kan de High Tea al vanaf twee personen reserveren.

U kunt uw High Tea uitbreiden met de volgende opties:

- Starten met bubbels? 9,95 per twee personen.

- Liever koffie in plaats van thee? U kunt bij aanvang van de  high tea aangeven of u de thee wilt vervangen voor twee koffie of twee cappuccino.

 

Omdat het maken van de High Tea veel handwerk vereist en veel á la minute werk betreft, is het helaas niet mogelijk tijdens de lunch te High Tea'en (dit geldt alleen op zaterdagen, de overige dagen zijn de tijden tijdens de lunch mogelijk). Op zaterdag is het mogelijk om een High tea te reserveren van 10:30 tot 12:30 of van 14:30 tot 16:30.  Via onderstaand formulier kan je de High Tea reserveren.

Let op: Wij verzorgen geen gluten-vrije, lactose-vrije of vegan High tea's..

Annuleren: Omdat we veel voorbereidingen hebben met het maken van de High Tea is het alleen mogelijk om de High Tea te annuleren of het aantal aan te passen op de dag zelf vóór 08:00 uur. Annuleringen, aanpassingen van het aantal personen na 08:00 uur zullen in rekening worden gebracht. Bij het niet komen opdagen op de reservering ontvangt u een factuur.

Let op: We zijn op zondag en maandag gesloten.Voor reserveringen van 25 of meer personen kunt u contact opnemen.

Reserveer uw High Tea

14:30

Bedankt voor uw reservering!

* door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de annulerings-voorwaarden zoals boven aan de pagina beschreven onder de alinea "annuleren".

high tea etagere.jpg
bottom of page