top of page

Reserveer voor kerstavond en eerste Kerstdag

Er zijn voor kerstavond en op 1e kerstdag nog enkele plaatsen beschikbaar voor de fondue. U kunt telefonisch contact opnemen om naar de beschikbaarheid te vragen (0651131036).

De brunch is volledig vol geboekt. Voor kerstontbijt kunt u nog gewoon online reserveren.

Op eerste kerstdag kunt u overdag genieten van een feestelijke kerstontbijt of kerstbrunch. Het ontbijt start om 10 uur en eindigt om 12 uur. De brunch start om 13:30 en eindigt om 15:30 uur. De prijs van het ontbijt/brunch is 26,95 p.p. Kinderen t/m 12 jaar 13,95 p.p.

Op kerstavond en de avond van eerste kerstdag kunt u in het Hofje genieten van heerlijke speciale kaasfondues, of een feestelijke  vleesfondue. Alle fondues worden geserveerd met bijpassende bijgerechten en stokbrood. De start van de avond is tussen 18:00 en 18:30 uur einde van de avond is 22:00 uur. 

De kaasfondue keuze's zijn:

  • Winterse kaasfondue met Gorgonzola: Kaasfondue op basis van Gruyère en Emmentaler kaas, afgemaakt met een zachte Gorgonzola en port.

  • Kaasfondue op Belgische wijze: Drie soorten kaas (Gruyère, St.Bernadus, en extra belegen).Gesmolten in St. Bernardus abt 12, afgemaakt met een mespuntje mosterd en nootmuskaat.

  • Kaasfondue met wilde paddenstoelen: Kaasfondue met een heerlijke paddenstoelen wildmix, afgemaakt met een scheutje cognac.

  • Vleesfondue: fondue op basis van bouillon met verschillende soorten vlees.

 

U kunt, als u met een grotere groep bent ook een combinatie van kaasfondue's en vleesfondue maken. Elke fondue is voor minimaal 2 personen. Vanaf 5 tot 8 personen kunt u twee verschillende fondues bestellen ( bv. 1 kaas en 1 vleesfondue) Is uw groep groter dan 8 personen, dan is 3 soorten fondue mogelijk. Wenst u meerdere (kaas)fondue's dan kunt u dit aangeven in het opmerkingen vakje hoe de verdeling is per fonduekeuze. Maximum is drie verschillende fondues per groep.

De prijs voor de fondue is 34,95 p.p. inclusief nagerecht. Het nagerecht is een verrassing van de chef.

Na uw reservering ontvangt u een betaalverzoek om u reservering definitief te maken. Het bedrag van het betaalverzoek is 19,50 p.p. en wordt in mindering gebracht op de totale rekening. Restitutie is mogelijk bij een annulering voor 17 december. Bij annuleringen na 17 december wordt de aanbetaling gezien als annuleringskosten.

Reserveer kerstavond en eerste Kerstdag

Dag keuze
Fondue keuze

Bedankt voor uw reservering!

Kerstbar.jpg
bottom of page